3 cocktail-uri delicioase si sanatoase pentru copii

bauturiiipentrucopii

Cocktail-urile sunt o adevarata bucurie vizuala pentru orice copil, mai ales ca sunt colorate, frumos aranjate si au tot felul de ornamente distractive. Iti dezvaluim astazi 3 retete de cocktail-uri pe care le poti prepara copiilor, poti cumpara de la magazin tot felul de paie, umbrelute si alte figurine sau jucarii pentru a le decora!

 

Cocktail Cenusareasa

Cenusareasa este un cocktail iubit de fetite, este format din combinarea imbietoare a unor sucuri de fructe multicolore si delicios de dulci la gust. Se face din doua parti de suc de portocale, doua de suc de ananas si cate o parte de suc de lamaie, apa minerala si sirop gomme.  Amesteca aceste ingrediente in blender alaturi de gheata maruntita si serveste cocktail-ul in pahar cu umbreluta, pai si o felie de portocala pe margine.

Mikey Mouse

Seamna foarte mult la gust cu Bloody Mary, dar fara alcool si ceva mai picat, daca cel mic iubeste condimentele si mancarurile picante, exista sanse foarte mari sa devina bautura lui preferata. Se amesteca 100 ml de suc de rosii, cu putin suc de lamaie si un strop de sos Tabasco. Se serveste in pahar cilindric, inalt, cu o felie de lamaie pe marginea lui.

 Pisica atomica

Este o bautura delicioasa si putin intepatoare la gust, este facuta din parti egale de suc proaspat de portocale si apa tonica. Intr-un pahar inalt, de cocktail, se pune pe fundul lui niste gheata pisata, apoi se  toarna amestecul din suc de portocale si apa tonica. Se decoreaza cu o felie de portocala si un pai colorat!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>