3 retete simple de exfoliere a tenului

exfoliere

Malaiul cu bicarbonat de sodiu fac minuni. Aplica amestecul pe tenul umed si lasa sa actioneze cateva minute. Maseaza usor si clateste-te apoi cu apa calda. Simplul si banalul bicarbonat de sodiu este excelent pentru exfoliat pielea. Acesta este excelent pentru indepartarea celulelor moarte ale pielii, fara a provoca iritatii. 

Amesteca ulei de masline cu zahar pana obtii o pasta. Dupa ce te-ai spalat pe fata cu apa calduta, aplica amestecul si maseaza circular 20-30 de secunde. Lasa cateva minute sa actioneze, apoi curata-te cu apa si tamponeaza bine fata cu un prosop curat pentru a scapa de excesul de ulei.

Maseaza fata cu un mix format din albus de ou si zat de cafea. Lasa masca sa se usuce, apoi curata. Cafeaua ajuta la stimularea circulatiei si indeparteaza foarte bine celulele moarte. Este recomandat sa folosesti zat pentru ca este mai putin dur, fiind deja inmuiat in apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>