Aerisirea camerelor – un obicei sanatos

aer proaspat

De-a lungul unei zile, aerul din incaperi devine mai „greu”. Acesta isi degradeaza compozitia naturala, se umple de impuritati si devine daunator pentru sanatatea oamenilor.

Foarte multi oameni prefera sa nu deschida geamul din mai multe motive. In functie de anotimp: este prea cald, este prea frig sau sunt sensibili la curent. Cu toate acestea, putini stiu care sunt riscurile nearisirii suficiente a unei camere: dureri de cap, insomnii, inima bate mai repede datorita lipsei oxigenului, devenim mai iritabili.

Pe langa acestea, riscam ne imbolnavim de astm, alergii, tuberculoza, gripa, datorita faptului ca in aerul incis circula multi microbi. Apar de asemenea senzatii de voma, greata si intervine o senzatie permanenta de oboseala.

In acelasi timp, neaerisirea camerelor ce presupune acumularea de dioxid de carbon din incaperi duce la o activitate intelectuala scazuta si putere de concentrare scazuta.

Aerisirea camerelor trebuie efectuata de minim doua ori pe zi. In primul rand dimineata dupa trezire pentru a se inlatura aerul viciat din timpul nopti, cat si seara, inainte de culcare pentru a avea un somn cat mai linistit si odihnitor.

Recomandarea noastra este sa aerisiti bine camerele de cel putin doua ori pe zi! In fiecare dimineata si seara sa aerisiti incaperile pentru cel putin 10 minute. Va garantam ca noaptea veti avea un somn mai placut si ca va veti proteja de numeroase afectiuni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>