Afla cum poti avea un bronz frumos pe tot parcursul anului

solar2 Foarte multe persoane isi doresc sa aiba o piele bronzata uniform, din pacate  foarte putine au timpul necesar sa stea la plaja si in plus cand vara a trecut singura optiune ramane bronzul artificial! Din lipsa unor informatii majoritatea persoanelor sufera de diverse probleme din cauza solarului, daca iti doresti un bronz frumos si sanatos, te invitam sa citesti un interviu foarte interesant pe care ni l-a acordat Renaldi Luiza-Mihaela care lucreaza la un salon de bronzare!

Care sunt beneficiile bronzului la solar?

Solarul are destul de multe beneficii. Cel mai important este obtinerea unui bronz uniform si indelungat. Insa foarte putine persone stiu ca formarea vitaminei D previne anumite boli. Solarul ajuta si la vindecarea acneei deoarece razele UV usuca.

Ce solar este mai eficient, cel vertical sau orizontal?

Aceasta intrebare o primesc destul de des, insa nu este vorba de eficienta. Persoanele care doresc sa isi bronzeze mai accentuat partea de sus a corpului ar trebui sa foloseasca solarul vertical, iar pentru partea de jos a corpului cel orizontal. Sfatul meu este ca cel mai bine ar trebui alternate cele doua tipuri de solar.

Cat de importanta este hidratarea inainte de o sedinta la salon?

Pentru un bronz eficient, inainte de expunerea la solar se pot folosi creme special pentru accelarea bronzului, pentru inceput cu accelerator mai mic iar pe parcurs se poate creste acceleratorul. Cel mai mic numar de accelerator pe care il contine un pliculet de crema este 4 iar cel mai mare 45. Nu trebuie sa existe machiaj, parfum sau crema in afara de cea speciala care se gaseste la orice salon.

Ce probleme pot aparea in urma sedintelor?

In cazul expunerii excesive de la prima sedinta corpul poate suferi arsuri, dar nu excesive, inrosirea pielii si eventual cojirea. Totul trebuie luat treptat, intai persoanele trebuie sa se expuna la solar cateva minute si apoi sa creasca usor.

Cum se mentine cat mai mult timp bronzul dupa sedintele la solar?

Bronzul de solar se mentine cel mai bine cu creme speciale, insa nu trebuiesc intrerupte o perioada lunga de timp. Persoanele care folosesc solarul trebuie sa stie ca un bronz se mentire cu expunerea la solar de doua ori pe saptamana.

Ce alte metode de bronz articifial recomanzi?

Alta metoda de bronz artificial este bronzarea organica, insa exista destul de multi pasi de care trebuie sa tinem cont, atat inainte de bronzare, cat si dupa. Insa bronzarea organica tine in jur de 7-9 zile, dupa aceea trebuie efectuata o noua sedinta.

De ce trebui sa tinem cont atunci cand alegem sa facem cateva sedinte la solar? Exista contraindicatii?

Inainte de utilizarea solarului trebuie consultat un medic dermatolog deoarece unele persoane pot avea anumite alergii, sau alunite in exces pe corp ce nu trebuiesc expuse.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>