Alege corect crema cu protectie solara

protectieeee

In ultimii ani, soarele a devenit tot mai puternic, radiatiile si ultravioletele reprezinta un pericol foarte mare care ne expune riscului de a face cancer de piele. Pe langa o alimentatie sanatoasa in timpul verii, trebuie sa folosim creme cu protectie solara zilnic in perioada estivala, pentru a te feri e o imbatranie prematura a pielii si de cancer.

Sunt recomandate produsele care contin zinc, dioxid de titan, avobenzone sau Mexoryl SX. Chiar daca produsele cu adevarat benefice pentru organism sunt putin mai scumpe, merita sa le cumperi pentru a-ti proteja sanatatea!

Iata ce ingredient trebuie sa eviti atunci cand iti cumperi o crema cu protectie solara!

-          Produsele care contin oxibenzona si vitamin A, oxibenzona patrunde adanc in piele si produce adesea reactii alergice. Palmitatul de retinil este o forma a vitaminei A care nu este sigura atunci cand este expusa la soare.

-           Cremele cu factor de protective peste 50, nu sunt cele mai eficiente.  Administratia medicamentelor sustine ca acest numar te poate induce in eroare, dandu-ti un sentiment nejustificat de siguranta.

-          Sprayurile protectoare, ele pot umple aerul cu micro-particule care nu sunt sanatoase atunci cand sunt inspirate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>