Aliatul frumusetii: uleiul esential de ylang -ylang

 

ylang ylang ulei

 

Uleiul esential de ylang-ylang are multiple beneficii pentru sanatate si frumusete.

In componenta sa se gasesc valoroase substante care ajuta atat parul cat si pielea sa isi pastreze vitalitatea si aspectul fresh.

 

Piele:

Uleiul de ylang ylang regleaza productia de sebum din piele, ajuta la tonifierea tegumentelor, este ideal pentru masaj.

Cateva picaturi de ulei esential de ylang ylang adaugate in crema de corp, vor contribui la tonifierea generala a pielii.

Are calitati de regenerare si tonifiere, fiind  perfect pentru ingrijirea pielii uscate.

Cele mai bune rezultate se vor obtine amestecand 2-4 picaturi de ulei esential de ylang ylang cu ulei de migdale. Pielea va deveni instant catifelata si luminoasa, iar organismul se va relaxa si destinde.

 

Par:

Uleiul esential de ylag-ylang stimuleaza cresterea firelor de par si impiedica caderea acestora.

Fortifica parul si il face mai rezistent, oferindu-i, totodata, un aspect matasos.

Cateva picaturi (2-4) de ulei esential de ylang ylang se pot amesteca cu ulei de jojoba, rozmarin sau ulei de masline. Se va masa scalpul cu unul dintre aceste tratamente si se va lasa sa actioneze cateva zeci de minute. Efecte de regenerare vor fi vizibile de la prima utilizare.

De asemenea, se pot adauga cateva picaturi de ulei esential in sampon.

 

Pentru unghii:

Promblema unghiilor fragile se poate rezolva cu ajutorul acestui ulei. Masatate zilnic cu ulei esential de ylang-ylang unghiile vor deveni rezistente si vor avea un aspect sanatos si frumos.

 

 

Uleiul esential de ylang-ylang are numeroase calitati terapeutice: este calmant, antiseptic, antidepresiv si afrodisiac. Ajuta la imbunatatirea starii de sanatate generale, are efect calmant si relaxant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>