Apa calda cu lamaie de dimineata

  • Apa calda cu lamaie este un remediu miraculos, vechi de cand lumea. Chiar daca aparent banal si insignifiant, acest ritual mic va poate ajuta sa va imbunatatesti sanatatea. Beneficiile pe care le are apa calda cu lamaie, consumata dimineata, trezire, sunt fantastice. La un pahar de apa calduta, nu fierbinte, adaugtia sucul stors de la o jumatate de lamaie.

  • lamaie
  • Apa calda cu lamaie stimuleaza sistemul imunitar. Lamaile au un continut ridicat de vitamina C, un antioxidant ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina C are si proprietati antiinflamatorii si ajuta la reducerea stresului si la vindecarea ranilor. Este benefica si impotriva racelii si a gripei.

  • Lamaile mai contin si potasiu care stimuleaza functiile creierului si influenteaza in bine activitatea nervoasa. Potasiul contribuie si la mentinerea in cote normale a tensiunii arteriale.

  • Apa calda cu lamaie are rol de detoxifiere si de curatare a ficatului, prin stimularea enzimelelor naturale ale ficatului si eliminarii toxinelor.

  • Pe de alta parte, apa calda cu lamaie favorizeaza digestia si ajuta ficatul sa secrete bila, un acid mai mult decat necesar in procesul de digestie. Totodata, apa calda stimuleaza tractul gastrointestinal si ajuta la eliminarea toxinelor din tractul intestinal.

  • Apa calda cu lamaie actioneaza pentru un diuretic natural. Lamaile contribuie la mentinerea unui tract urinar sanatos prin eliminarea toxinelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>