Apa termala Avène!

Izvorul Avène se afla in sud-vestul Frantei si detine, pe langa alte minerale si silica, ingredient tamaduitor recunoscut in toata lumea pentru vindecarea eczemelor si a dermatitei atopice, de exemplu.

aveneAvène este o apa termala ce se gaseste in muntii Cevennes, Franta cu un continut redus de minerale(207mg/l) dar totodata bogata in oligoelemente(calciu si magneziu), pastand echilibrul natural al pielii, fara a o usca si deshidrata. In compozitia ei se gaseste si siliciu, un ingredient tamadiutor ce este recunoscut in toata lumea pentru vindecarea eczemelor si a dermatitei dar si pentru estomparea ridurilor.

Avand proprietati calmante, anti-iritante si anti-inflamatorii, Apa Termala Avène este un must pentru toate tipurile de piele sensibila. Fiecare pulverizare are toate aceste proprietati. Tenul dvs. va fi invaluit intr-o senzatie de catifelare, iar pielea va fi calmata.

Produsul este comercializat in trei variante, de 50, 150 si 300 ml. Recipientul sub forma de spray e usor de folosit, avand un aspect simplu, ce sugereaza tocmai lejeritatea formulei. Textura e fina, se asterne ca o pulbere pe fata, racorind si improspatand.

Folositi Avène apa termala in fiecare dimineata ca prima parte din rutina de frumusete, de ingrijire si apoi pe parcursul zilei, ori de cate ori este iritata pielea, sau pur si simplu pentru a va reimprospata pielea ori de cate ori considerati ca este necesar, pulverizati un strat fin de apa termala pe pielea dumneavoastra.

Lasati produsul sa actioneze cateva minute, astfel incat sa se transforme intr-o pelicula protectoare pe epiderma dumneavoastra. Laboratoarele dermatologice Avène au dezvoltat si o linie de produse dermo-cosmetice care contin apa termala Avene ideale pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>