Argila AslaVital

Cred ca toti am incercat macar o data mastile cu argila. Prin calitatile sale, argila este un produs cosmetic natural , care poate fi folosita in diferite tratamente cosmetice destinate tenurilor sensibile (alergice, seboreice, acneice, cuperozice, iritate şi ridate) si in tratamente cosmetice naturiste, respectiv in prepararea unor masti instant.

Pudra de Argilă ASLAVITAL pentru tratamente cosmetice are o compozitie chimica si mineralogică bine definita.  Fiind netratata chimic, cu fractii predominant argiloase, este un amestec complex de Aluminosilicati şi peste 20 de minerale naturale: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc. si provine dintr-o sursa unica: Muntii Padurea Craiului.

Pentru obtinerea unor masti cosmetice, pudra de argila se poate amesteca cu diferite fructe, legume, iaurt, lapte, miere de albine, ulei de masline sau galbenus de ou ,in functie de tipul de ten pe care il are fiecare.

MASCA PENTRU TEN ACNEIC

Pentru tenul acneic se poate realizeaza un amestec din pudra de argila cu apa  sau cu apa de pe taratele de grau, obtinandu-se astfel o pasta consistenta, uşor de aplicat. Tratamentul se face în cure de cate 7 zile, după care se continua de 2 ori pe saptaana pana la vindecare.

Masca trebuie tinuta pe fata in jur de 30 de minute.

MASCA PENTRU TEN NORMAL

Se adauga o jumatate de lingura de ulei de germeni de grau  cu 2 sau 3 linguri de argila si se amesteca bine.Daca doresti poti adauga si  1-3 picaturi de ulei esential de levantica.

Masca trebuie tinuta pe fata in jur de 10 minute.

MASCA PENTRU TEN USCAT

Se adauga 2 linguri de infuzie de frunze de nalba, jumatate de lingurita de ulei esential de trandafiri si se amesteca bine cu 2 sau 3 linguri de argila . De asemenea, poti adauga si 1-3 picaturi de ulei din lemn de santal.

Masca trebuie tinuta pe fata in jur de 10 minute.

MASCA PENTRU TEN GRAS

La 2 sau 3 linguri de argila adauga o lingura de suc proaspat stors de lamaie sau grapefruit si se amesteca bine. Poti adauga 1-3 picaturi de ulei esential de lamaie.

Masca trebuie tinuta pe fata in jur de 20 de minute.

argila aslavital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>