Bananele repara parul degradat

masca par banane

 

Un par sanatos si frumos este un par hidratat. Bananele, in componenta carora se gasesc o cantitate mare de vitamine si minerale, hranesc parul in profunzime, il repara si ii confera vitalitate.

Noi iti propunem cateva masti miraculoase, pe baza de banane, cu ajutorul carora parul fragil si deteriorat isi va recapata stralucirea si frumusetea:

 

 

Masca cu ou si banana

Se vor amesteca intr-un blender o banana si un ou. Pasta rezultata se va aplica pe par pentru cel putin un sfert de ora. Apoi, parul se va spala in mod normal.

Efectele acestui tratament vor fi vizibile imediat. Oul contine proteine concentrate, iar banana vitamine si minerale atat de necesare si de benefice parului.

 

Masca cu banana si avocado

 

Avocado este bogat in omega3, fiind la fel de hranitor pentru par ca si bananele. O masca rezultata din pisarea unei banane si a unui avocado va hrani intens firul de par si il va fortifica.   Masca va fi lasata sa actioneze pe par jumatate de ora, apoi parul se va clati.

Si pentru ca hidratarea vine din interior, este recomandat sa includem in dieta noastra atat avocado, cat si bananele.

 

 

Masca cu ulei de masline si banana

 

Recomandata in special pentru parul uscat si varfurile degradate, aceasta masca face minuni pentru par. Repara si hidrateaza profund fiecare fir de par. O banana se va amesteca cu cateva picaturi de ulei de masline si se va intinde pe par pentru o jumatate de ora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>