Beneficiile unui pahar de lapte pe zi!

Deosebit de hranitor, dar si gustos, o alternativa sanatoasa a sucurilor carbogazoase, banalul lapte este o adevarata comoara de sanatate.

lapteInca din primul an de viata, cand laptele este cea mai importanta masa, el este la fel de important si in urmatorii ani din viata.  Bogat in calciu, fiind mult mai usor de asimilat de corp din lapte decat din vegetale, el constituie si o sursa bogata in proteine, vitamina D, magneziu, vitamina B-12 si potasiu.

Beneficiile consumului de lapte sunt numeroase, printre care numaram si faptul ca bautorii de lapte prezinta un risc de cinci ori mai mic de a pica la testele de memorie si de performante mentale. Este deosebit de recomandat sportivilor, oferind rehidratarea de care au nevoie.

Un singur pahar de lapte pe zi nu numai ca iti aduce nutrienti importanti, insa are si efecte pozitive asupra creierului, crescand-i  performantele. 

Consuma lapte zilnic, in cafea, cu cacao, in prajituri sau simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>