Ce cred barbatii despre frumusete si nutritie?

 

Denis, student la Drept, in ultimul an a acceptat sa ne raspunda la cateva intrebari legate de sanatate, frumusete si nutritie. Veti descoperi in interviul ce urmeaza ce inseamna un stil de viata sanatos pentru un baiat si ce il atrage la o femeie.

 

Ce intelegi prin stil de viata sanatos?

Cred ca este intrebarea secolului 21, toti sunt disperati dupa un ,,stil de viata sanatos” si auzim sfaturi calificate sau mai putin calificate de la … as spune o,, varietate” de nutritionisti. Observati-i va rog, pe cei care dau aceste ,,sfaturi”, majoritatea au pana in 30 de ani, au corpurile atletice, bine intretinute nu de diete, ci de ore de ,,munca silnica” cateodata, la sala de forta, deci consider ca ar trebuie sa citim cu mare atentie si sa discernem aceste sfaturi.

Un stil de viata este sanatos atunci cand nu exagerezi in alimentatia ta, in profesia ta, si cam in tot ce tine de existenta ta.

Nu manca prea mult, nu munci prea mult, nu stii ca se si spune “pauzele lungi si dese-cheia marilor succese”?! Nu te stresa prea mult, nu exagera cu sportul, incearca o viata echilibarata si atunci o sa ai un stil de viata sanatos pentru tine.

Corpul uman are marea caracteristica ca se poate adapta foarte usor, asa ca daca tu nu exagerezi el te va tine mult vreme fara reparatii.

 

Din ce se compune alimentatia ta?

Am sa parafrazez un cunoscut bucatar american care spunea ca,,daca ceva se mananca, atunci mananca-l”. Daca te astepti sa-ti dau niste meniuri simandicoase ce compun alimentatia mea, o sa te deazamagesc : mananc de toate sau cel putin incerc din toate, dar cu masura!

 

Ce sport practici si cat de des?

Alerg de regula prin parc si cand am timp merg la sala, consider ca e nevoie de cel putin cateva ore de jogging pe saptamana, e sportul complet.

 

Consumi batoane proteice/ energizante? Le recomanzi?

Nu ma omor dupa ele, personal le consider ca fiind o hrana inventata pentru oamenii care nu au timp sa manance o masa in liniste.

 

Ce inseamna frumusete pentru tine?

Tare intrebarea, cred ca toate femeile sunt frumoase intr-un fel anume. Frumusetea inseamna ceea ce simti in sufletul tau pentru femeia cu care esti ! Nu cred ca e ceva standardizat, ci mai degraba e ceva unic, ce simte o persoana pentru alta …de regula de sex opus.

 

Ce admiri la o femeie?

Cred ca atitudinea, increderea in ea, forta ei interioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>