Ce este si cum ne ajuta “ginsengul romanesc”

sursa foto: garbo.ro

Brânca ursului este cunoscută în ţara noastră încă din perioada lui Deceneu, anticii o credea a fi u remediu împotriva sterilităţii sau a impotentei supra numind-o şi “planta dragostei”.
În zilele noastre, planta a devenit din ce în ce mai cunoscută publicului larg sub denumirea de “ginseng românesc” deoarece seminţele şi rădăcina de Branca ursului pot revigora organismul într-un mod accelerat mărind capacitatea de efortului fizic.
Persoane care au un declin prematur, în mod particular cele de vârsta a treia, aceasta planta reda tonusul şi poftă de viaţă.
Remedii
Brânca ursului este o plantă care este prezentă în ţara noastră de sute de ani, în epoca noastră ea este cunoscută mai ales pentru următoarele: antispastic digestiv şi uterin, hipotensor, tonic puternic, vasodilatator periferic, vermifug, anti histeric, antiblenoragic şi stimulent al activităţii de gonadelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>