Ceaiuri miraculoase recomandate în curele de slăbire


Oamenii de ştiinta au demonstrat că licoarea magică conţine un grad ridicat de compuşi care luptă împotriva grăsimilor.
Recomandăm cinci ceaiuri remarcabile în lupta cu kilogramele în plus, accesibile şi sănătoase.

Ceaiul de urzică (Focul vindecător)

Urzica accelerează procesul de asimilare a alimentelor, contribuind la o bună stare a sănătăţii prin conţinutul de vitamine şi calciu. Ajută la reducerea retenţiei de apă şi exercită controlul asupra apetitului, astfel aducându-şi aportul în curele de slăbire.

Ceaiul verde

Ceaiul verde este un antioxidant puternic, topeşte grăsimile din corp, diminuează absorbţia de acizi graşi şi ajută la scăderea colesterolului. Toate la un loc te ajută să slăbeşti. Cantitățile recomandate  în curele de slăbire sunt între 3 și 6 căni pe zi, în timpul zilei, niciodată mai târziu de gustarea de după masă.

Ceaiul verde trebuie consumat cu atenţie dacă îţi doreşti să te ajute în curele de slăbire

Ceaiul de trandafiri

Ceaiul de trandafir este foarte folosit în curele de slăbire, datorită conţinutului de antioxidanţi, vitamine (A, C, D, E şi K), acid malic şi acid citric. Poate fi preparat din bobocii, petalele şi fructele trandafirilor. Elimină toxinele din organism şi previne constipaţia, ceea ce ne ajută în lupta cu kilogramele în plus.

Ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă cu lămâie este indicat în curele de slăbire, controlând senzaţia de foame. Se poate consuma cald, dar şi rece. Ceaiul de menta este ideal şi după o masă copioasă, pentru că ajută la digestie.

Ceaiul de anghinare

Ceaiul de anghinare ajuta procesul de digestie fiind un excelent tonic hepatic. Anghinarea este o legumă minune în ceea ce priveşte efectele curative şi de slăbire ale corpului. Are un efect curativ prin faptul că ajută la eliminarea grîsimilor suplimentare din corp. Este benefic şi pentru sistemul digestiv, ajutând la evitarea depunerilor de grăsimi.

Pentru efecte garantate, trebuie să evităm îndulcirea acestora. Putem apela la miere, dar în cantităţi reduse!

 

ceai

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>