Cel mai bun ortoped este… soarele

Cel mai bun ortoped este… soarele
O zi insorita nu este buna doar pentru starea mentala! Este perfecta si pentru starea de sanatate. Asta pentru ca soarele ajuta la sintetizarea excelenta a vitaminei D.

Desi luam suplimnte alimentare, consumam fructe si legume, dar ignoram importanta vitaminei D. Statisticile arata ca peste 70% din populatie are o lispa importanta de vitamina D, asta poate duce la numeroase problem de sanatate, in special tot ce este legat de sistemul osos. Daca in tinerete se poate trece peste anumite afectiuni cu usurinta, odata cu trecerea anilor lucrurile se schimba si trebuie sa fim mai vigilenti.

Cel mai important factor in absorbtia vitaminei D, care contribuie la imbunatatirea calciului in oase, este soarele. Desi vara a trecut, sepcialistii ne recomanda sa profitam se razele solare chiar si atunci cand vremea nu este una prielnica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>