Cel mai ieftin aparat cardio care ajuta la tonifierea muschilor

sursa foto:incomemagazine.roCoarda este unul dintre instrumentele exerciţiilor cardio, popularitatea ei revine la modă şi este folosită cu uşurinţă pentru exerciţiile de acasă, cu excepţia de a nu sparge ceva din casă.
Beneficiile săritului la coardă

În primul rând ocupa puţin loc în casă, se poate sări oriunde şi nu face zgomot ca toate celelalte aparte de fitness, se pot face o serie de exerciţii care nu necesită respectarea lor strictă cum spun unii.
Este un exerciţiu care antrenează toţi muşchii asemene alergatului, îmbunătăţeşte circulaţia, îmbunătăţeşte rezistenţa fizică, creşte capacitatea plămânilor, îmbunătăţeşte concentrarea şi tonifiază muşchii.
Recomandări

Înainte de a sării este bine ca să îţi faci încălzirea muşchilor, nu dorim ca să face o întindere musculară sau o ruptură. Al doilea ar fi postură şi lungimea corzii, nu a-m vrea să luăm o coardă prea mică pentru a sări mai cocoşat, nu este un lucru benefic pentru coloana vertebrală. Spatele trebuie să fie drept pentru a întări coloana vertebrală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>