Cel mai prost mod in care poti avea un somn odihnitor

sursa foto: nutritiouslife.comUn studiu din Japonia a arătat că frisoanele din timpul somnului nu sunt un lucru bun. Cercetările au demonstrat că acele persoane care dorm în camere răcoroase cu o temperatură de 14 grade C s-a observat că în timpul nopţii raportul dintre tensiunea sistolică şi diastolica cresc în proporţie de 8% după ce  coborâm din pat dimineaţa comparativ cu ceilalţi care dorm într-o încăpere mai călduroasă cu o temperatură de 24 grade C.
În mod normal presiunea arterială creşte atunci când ne trezim, dar  când sărim din pat într-o încăpere mai răcoroasa vasele de sânge din piele se contractă, iar inima începe să bată din ce în ce mai tare ca să încălzească corpul.
Acest impuls durează 2 ore şi poate pune o presiune serioasă asupra inimi tale. Nu ţine termostatul oprit deoarece încălzirea poate consta o avere, iar căldura îţi poate afecta somnul. Este bine ca să îţi programezi termostatul la 22  grade C pe toată perioada somnului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>