Congresul Romtransplant 2014 – 29 octombrie – 01 noiembrie

TransplantSpitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC) este singura unitate sanitara din reţeaua OPSNAJ care a fost acreditata de catre Ministerul Sanatatii, prin intermediul Agentiei Nationale de Transplant, pentru desfasurarea activitatii de prelevare si transplant tesut osos, tendinos si cartilagii si a activitatii de prelevare organe, tesuturi si celule, precum si pentru cea de prelevare si transplant de cornee.

In acest context, coordonatorii de programe din sectiile ATI, Oftalmologie şi Ortopedie- Traumatologie ale SUUMC vor participa, in perioada 29 octombrie — 01 noiembrie, la Hotelul World Trade Center din Bucuresti, la cea de-a IX-a editie a Congresului Romtransplant 2014, manifestare stiintifică care va avea ca tema Actualitati in transplantul de organe si tesuturi din Romania.

Congresul reuneste, alaturi de cei mai importanti experti in medicina de transplant din Romania si o pleiada de specialisti din SUA, Italia, Croatia și Republica Moldova, conturandu-se, astfel, o imagine de ansamblu a stadiului la care a ajuns transplantologia mondiala, la care experienta romaneasca trebuie sa fie permanent racordata.

“Programul stiintific, intins pe durata a 4 zile, este unul bogat si atractiv, corespunzand celor mai inalte exigențe.” a declarat Dl. Prof. Dr. Irinel Popescu, Presedinte Romtransplant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>