Corp perfect cu Piloboxing

Fiind o tehnica revolutionara de fitness, PILOXINGUL este o combinatie intre Pilates si box. Aceasta tip de sport a devenit din ce in ce mai popular printre cei care vor sa arate bine si sa isi diversifice exercitiile fizice.

Piloxingul a fost creat de Viveca Jensen, instructor si antrenor personal al vedetelor de a Hollywood. Aceasta a creat sportul din dorinta de a oferi femeilor putere fizica si psihica prin sport. Piloxingul are la baza miscarile de pilates combinate cu elemente de box si miscari de dans.

Motto-ul de baza este Sleek, Sexy and Powerful, pentru ca Piloxing imbina forta, viteza si agilitatea miscarilor de box cu elementele elegante de Pilates.

Poti arde intre 500 si 900 de calorii pe ora de piloxing! Pe langa slabit, aceasta tehnica iti imbunatateste flexibilitatea, viteza, iti tonifica trupul si intareste inima.

Piloxingul este o modalitate foarte buna pentru a da varietate exercitiilor pe care le practici de obicei si te ajuta sa scapi de rutina.

Printre vedetele care au adoptat aceasta tehnica se numara: Ashley Tisdale, Vanesa Hudgens, Hillary Duff si Kristen Dunst.

piloxing1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>