Crema anticelulitica Gerovital Plant

Cine spune ca firmele romanesti de cosmetice nu se ridica la nivelul celor internationale se insala amarnic. Produsele Gerovital ale brand-ului Farmec sunt foarte cautate atat pe piata nationala cat si pe cea internationala.

Crema anticelulitica Gerovital Plant este un produs modern, conceput in acord cu cele mai noi tendinte in lupta pentru prevenirea si combaterea celulitei. Extracte naturale de floare de colt, iedera si seminte de castan exercita o actiune complexa la nivelul celulelor adipoase, la nivelul fibrelor conjunctive si la nivelul circulatiei venoase. Imbunatatesc circulatia, fortifica venele, diminueaza depozitele adipoase, elimina toxinele si calmeaza.

Crema promite sa reduca celulita si sa imbunatateasca aspectul general al pielii. Are la baza ingrediente cu potential recunoscut anticelulitic, amelioreaza circulatia si promite sa fortifice venele, aspecte care o departajeaza de multe din produsele concurente. Are efect de eliminare a toxinelor si de calmare a pielii, elemente cate iti vor atrage atentia. In plus, hidrateaza, pielea devenind mai moale, mai catifelata si mai elastica.

Cel mai important avantaj al cremei anticelulitice Gerovital Plant este reprezentat de capacitatea sa buna de hidratare, care lasa pielea mai moale si mai catifelata.

geroovital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>