Crema Avène Clevan-AC

Avene acCrema Avène Clean-AC hraneste si calmeaza tenul uscat si iritat in urma tratamentelor dure, antiacneice. E destinata tenului gras, sensibil, oferindu-i hidratarea compromisa de formulele produselor de combatere a acneei. Este imbogatita cu apa termala Avène, pentru o calmare intensiva a pielii. Compenseaza efectele de uscare si iritante ale tratamentelor medicale contra acneei. Textura sa untoasa patrunde repede in piele, dar nu este lipicioasa. Nu in ultimul rand, formula bogata in ingrediente active, asociate lipsei parabenilor, ofera garantia sanatatii pielii tale.

De partea cealalta, crema nu este potrivita pentru tenul foarte uscat, caruia nu ii ofera ingrijirea necesara, dar nici pentru cel extrem de gras, caruia ii poate da un aspect lucios. 

Crema Avène Clean-AC se aplica dimineata si seara, pe pielea fetei si a gatului, dupa ce tenul a fost demachiat si tonifiat intr-un mod corespunzator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>