Cum a slabit Dana Savuica

Dana Savuica a acuzat dureri in zona spatelui in ultima perioada si a decis sa ceara o parere avizata in aceasta privinta. Specialistul a diagnosticat-o cu spondiloza lombara si a somat-o pe vedeta sa piarda cateva kilograme, dat fiind faptul ca o greutate mai usoara ar pune mai putina presiune asupra coloanei si i-ar ameliora din durerile de spate.

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In urma sfaturilor medicului, vedeta a gasit solutia ideala pentru a scapa de kilogramele in plus si, zilele trecute, a afisat o silueta de invidiat, cand si-a etalat corpul tonifiat la un parc acvatic din Bucuresti.
Dana Savuica a realizat nici mai mult nici mai putin de 40 de bazine in ziua cu pricina, asta pentru ca problemele de sanatate nu ii mai permit sa practice alt gen de sport.

“Nu mai fac sport, nu mai port tocuri si mi s-a recomandat sa slabesc”

“In urma unui control, doctorul mi-a spus ca am ceva probleme cu coloana, iar pentru ca acestea sa nu se agraveze, mi s-au impus si cateva interdictii: sa nu mai fac sport decat inot, sa nu mai port tocuri si sa nu mai iau in greutate, ba mai mult, mi s-a recomandat sa slabesc. Pentru a pierde in kilograme, tot medicul mi-a recomandat Pagosten”, a marturisit fostul model.

Dana Savuica a reusit astfel sa indeplineasca cu strictete toate indrumarile specialistului: “Pentru ca eu nu sunt adepta regimurilor drastice, iar lipsa antrenamentelor fizice mi-ar fi putut aduce un surplus de greutate, am cautat o metoda eficienta, fara repercursiuni, de pierdere in greutate.
Recomandate de medic, pastilele de slabit de la Ropharma m-au ajutat in lupta cu kilogramele. Acesta este un produs lipsit de toxicitate si fara efecte secundare, 100% romanesc, ce are la baza otet si inulina, reduce apetitul, dar in acelasi timp stimuleaza absorbtia calciului, lucru foarte important pentru femei.
Astfel am slabit patru kilograme in trei saptamani, ma simt minunat, iar coloana nu imi mai face probleme. Voi tine aceasta cura trei luni de zile si sper sa mai slabesc inca cinci kilograme”, a marturisit vedeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>