Cum sa avem tenul sanatos folosind un demachiant natural

sursa foto: ioanadumitrache.roProblema din ziua de azi cu demachiantele este că acestea conţin substanţe chimice, uneori nocive pentru piele şi pot produce reacţii alergice, acnee, iritaţii ba chiar şi alergii, lucru pe care nu il dorim să se întâmple tenului.

Câteva sfaturi care pot fi folositoarea pentru un demachiaj natural sunt întotdeauna bine primite de fiecare dată.

Din cercetările pe care le-am făcut a reieşit că, laptele sau iaurtul sunt cele pe care le prefera cei mai mulţi dintre noi. Se pune puţin lapte sau iaurt pe discheta demachiantă şi se aplică pe faţă, iar pentru a înlătura rezidurile de pe faţă, spală-te cu apă, pielea se va menţine astfel netedă şi revigorată.

Uleiul de măsline nu este folosit doar la demachiat, ci şi la înlăturarea măştilor de faţă. Metoda prin care ne demachiem este foarte simplă: se umezeşte discul demachiant cu ulei de măsline, se aplică pe ochi, se ţine trei minute ca să acţioneze după care se înlătură machiajul sau mascara.

O banană zdrobită amestecată cu puţin lapte poate fi folisită de asemenea pentru demachiere, catifelarea şi reîmprospătarea pielii. Amestecul se aplică pe faţă şi se ţine zece minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>