Cum sa fii sanatos – Asociatia “Preventie si Sanatate” te ajuta sa detectezi afectiunile in forma incipienta

Cum sa fii sanatos - Daca esti printre cei care se intreaba ce ar putea face pentru a evita imbolnavirea si spitalele, afla ca raspunsul nu sta doar intr-un stil de viata echilibrat.

Desi vital, acesta este tot mai greu de pus in practica in societatea de astazi. In plus, resursele limitate din sistemul de sanatate nu mai fac fata decat partial nevoilor romanilor.

Cheia pentru a afla cum sa fii sanatos cat mai mult timp este preventia. Aceasta impune educatie, dar si acces la programe de screening si la informatii corecte si detaliate.

Cum sa fii sanatos – Importanta preventiei.

Pe plan mondial principala preocupare a statelor dezvoltate este implementarea unor programe cat mai eficiente de preventie.

Chiar si ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a atras atentia autoritatilor romane asupra necesitatii unor programe nationale gratuite de screening in cazuri de cancer.

Aceasta deoarece cancerul este principala cauza a mortalitatii in randul femeilor la noi in tara. Alte statistici arata la fel de ingrijorator. De pilda, in anul 2016 in tara noastra la fiecare ora s-a inregistrat un nou bolnav cu tumoare intestinala!

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 60% din decesele la nivel mondial sunt cauzate de bolile cronice – afectiuni cardiace, neurologice, cancer, boli cronice respiratorii si diabet. 80% dintre decese se inregistreaza in tarile cu venit mic si mediu.

Cum sa fii sanatos – Ce isi propune Asociatia “Preventie si Sanatate”.

Majoritatea dintre noi tindem sa privim bolile cronice ca pe o amenintare vaga, indepartata. Adevarul este insa ca acestea sunt mai aproape decat credem. Numeroase boli pot fi evitate insa daca se iau masuri odata ce primele anomalii isi fac simtita prezenta. Acestea sunt insa greu de detectat fara aparatura corespunzatoare, multe boli grave fiind fara simptome evidente in stadiile de inceput.

Asociatia “Preventie si Sanatate” isi propune sa contribuie la o Romanie mai sanatoasa prin programe desfasurate in toata tara. Aceasta este o organizatie de tip privat, non-profit, non-guvernamental, apolitica, derulandu-si activitatea in conformitate cu reglementarile legale ale statului roman si beneficiind de finantare din fonduri europene.

Asociatia se preocupa permanent de identificarea celor mai noi si eficiente metode preventive. Ea acorda o importanta deosebita inovatiilor medicale, fara de care sanatatea generatiilor actuale si viitoare nu poate fi conceputa.

Cum sa fii sanatos – Schimba-ti viata participand la evenimentele Asociatiei “Preventie si Sanatate”.

La fiecare eveniment sunt prezenti specialistii care fac tot posibilul sa  vina in ajutorul invitatilor. Expertiza asociatiei este oferita intr-un cadru profesionist, de oameni dedicati medicinei si ajutorarii celorlalti.

Participantii au astfel acces la informatii utile in  prevenirea imbolnavirilor si depistarea  in faze incipiente a diferitelor afectiuni. Ei beneficiaza de pe urma ultimelor noutati in domeniul medical, intr-un mediu prietenos si deschis, in care sunt ascultati. Toate sfaturile sunt specializate si individualizate.

Asociatia “Preventie si Sanatate” are dotarile si aparatura necesara pentru a depista la timp orice forma incipienta de afectiune medicala. Aceste dispozitive de ultima generatie ofera un tablou general al starii de sanatate prin metode non-invazive. Toate datele sunt interpretate pe loc de personal specializat gata sa ofere orice lamurire necesara.

De asemenea, specialistii Asociatiei “Preventie si Sanatate” propun planuri eficiente de schimbare a programului nutritional si tratarea bolilor in diferite stadii.

Participarea la aceste evenimente aduce multiple beneficii. Exista numeroase cazuri de boli descoperite la timp, iar multi participanti au constientizat importanta luarii tuturor masurilor de prevenire a imbolnavirilor.

Cum sa fii sanatos – Afla mai multe

Asociatia ”Preventie si Sanatate” va sta la dispozitie cu sfaturi si informatii, incepeti de astazi!  Sanatatea dvs si a celor dragi este in mainile dvs!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>