Cum sa te pensezi corect

asa daCosmeticienii spun ca sprancenele au un rol foarte important in tipologia fetei si ca ar fi de preferat ca forma acestora sa fie cat se poate de naturala. Unele femei, insa, nu sunt ascultatoare si aleg să-si impodobeasca fruntea cu adevarate “capodopere”.

Niste sprancene pensate corect iti pot infrumuseta chipul, accentuandu-ti privirea si intinerindu-te instantaneu, pe de alta parte, sprancenele pensate gresit te vor face sa arati mai in varsta, mai obosita sau mai trista.

Foloseste o penseta de buna calitate, altfel risti sa rupi firele de par, in loc sa le smulgi din radacina.

Pentru a te pensa corect trebuie sa tii cont in primul rand de forma fetei tale. Femeile cu fata rotunda sau ovala isi vor pensa sprancenele intr-o forma putin arcuita, pentru a le indulci trasaturile fetei, in timp ce persoanelor cu fata patrata sau sub forma de inima le sunt recomandate sprancenele drepte, pentru alungirea optica a chipului.

Daca ai ochii apropiati atunci este recomandat sa pensezi baza sprancenelor putin mai mult, pentru a da mai multa luminozitate chipului tau. Insa, daca din contra, ai ochii mai departati, atunci va trebui sa scurtezi din partea exterioara a sprancenelor, pentru a apropia putin ochii.

Pensatul sprancenei in forma ascendenta, adica incepand cu o baza mai groasa si terminand cu una subtire, da fetei un aer tineresc si optimist.

Nu pensa prea mult – când dai forma sprancenelor, fii atenta! Fa un pas inapoi si priveste bine in oglinda pentru a vedea progresul. Asigura-te ca nu pensezi prea mult pentru ca unele fire cresc abia în 6 saptamani iar uneori nu mai cresc deloc.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>