De la par degradat la par matasos: Uleiul de argan Oyster

Arganul este un copac nativ din Maroc, iar uleiul care este extras din semintele acestui copac este solutia multor probleme de natura cosmetica sau medicala. Acest ulei contine acizi grasi, vitamina A, omega 6 si 9. Fiind bogat in antioxidanti, este perfect pentru a ne pastra pielea, parul si unghiile sanatoase. Poate fi folosit pentru a diminua ridurile si pentru a trata acneea, pielea uscata si desigur si parul uscat.

Este un ulei cu textura matasoasa, care hraneste si descurca parul fara sa il ingreuneze. Uleiul pretios din Maroc cu proprietati antioxidante, Argan Silk creste flexibilitatea parului si il face stralucitor si neted ca matasea. Fiind un ulei usor de absorbit, elimina aspectul de par rebel si ajuta la procesul de styling.

Inca de la prima utilizare parul dumneavoastra va fi mai hidratat, stralucitor si mai usor de descurcat, fara a da un efect de incarcare. Se aplica pe parul ud si nu trebuie folosit decat foarte putin la fiecare aplicare. Fortifica firul de par, ofera luciu si stralucire si cu siguranta ajuta parul degradat.

argan silk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>