Descopera beneficiile apei minerale

 

mineralaaaaApa minerala contine minerale precum si alte substante dizolvate, ce modifica gustul acesteia, dar care ii confera, simultan, o valoare terapeutica. Se obtine dintr-o sursa minerala sau dintr-un izvor mineral natural. Apa minerala contine saruri si compusi sulfurosi.  Reprezinta o sursa de hidratare si de recuperare a mineralelor pierdute prin transpiratie, mai ales vara. Apa minerala a fost folosita sau consumata direct de la sursa ei, deseori denumita “cura cu apa” sau “cura vindecatoare”, in statiunile de tratament, statiunile de spa, in bai sau izvoare.

Descopera toate beneficiile apei minerale, in functie de continutul acesteia:

Bicarbonat: acest ingredient este de mare ajutor in impiedicarea secretiei in exces a acizilor din stomac.

Potasiu: contribuie la pastrarea echilibrului PH-ului si reprezinta un element esential pentru generarea energiei din organism.

Fier: este un mineral foarte important deoarece ajuta la reintinerirea pielii si imbunatatirea aspectului fizic.

Sodiu: este un element de mare ajutor in imbunatatirea functiei de transmisie si ajuta la mentinerea echilibrului intern.

Magneziu: acest mineral contribuie la functionarea normal a nervilor si musculaturii. In plus, magneziul regleaza activitatea enzimelor.

Calciu: este un mineral extrem de important pentru oase, dinti si flexibilitatea musculara. Fara calciu organismul uman ar avea deficiente mari de miscare, iar facturile si entorsele osoase ar fi un lucru obisnuit.

Apa minerala ajuta atat la tratarea, cat si la prevenirea cariilor si problemelor dentare, mineralele continute ajuta la intarirea dintilor si a intregului sistem osos. In plus, reduce riscul de boli cardiovasculare, este un protector pentru ateroscleroza si boli cadiace.

Consumul de apa minerala este recomandat in urmatoarele situatii:

-          probleme ale tenului

-          boli digestive

-          carenta de minerale

-          scaderea riscului de boli cardiovasculare

-          inflamatii uro-genitale

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>