Din ce cauza plang oamenii?

Depinde de starea pe care o au oamenii in acel moment, ei poate sa planga de fericire, dar si de tristete. Acest mod de exprimare este una dintre cele mai interesante reactii emotionale pe care le cerceteaza cercetatorii britanici.
De ce plang oamenii
Sunt mai multe tipuri de lacrimi: cele provocate de o emotie puternica (bucurie sau tristete) si cele involuntare, nu sunt din cauza emotiilor, ci din cauza unor factori externi, de exemplu atunci cand taiem ceapa.

Exista doua situatii: ori lacrima ni se usuca pe obraz, ori incepe sa ne curga pe obraz.

Lacrimile pot fi de trei tipuri: bazale, reflexe sau psihice. Cele bazale umezesc ochiul, cele reflexe apar cand ochiul este iritat de factori externi, iar al treilea tip, lacrimile psihice, apar atunci cand avem o emotie puternica.

Atunci cand plangem ne creste ritmul cardiac, incepem sa transpiram si sa avem senzatia de “nod in gat”, din cauza ca respiram mai incet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>