Efectele necunoscute ale otetului de mere

otet de mereOtetul de mere are o serie de efecte necunoscute asupra sanatatii si frumusetii, avand in vedere ca este un produs natural care, odata integrat in ritualurile noastre  de infrumusetare, nu are efecte nocive asupra organismului.

Otetul de mere te ajuta sa-ti echilibrezi pH-ul pielii, si sa-ti cureti tenul. Avand in vedere ca otetul de mere contine acizi alfa-hidroxi si acid acetic, este necesar doar sa adaugati o lingurita de otet de mere la o cana de apa si sa va stergeti tenul cu solutia obtinuta. Acizii mentionati ajuta la curatarea porilor si totodata la stimularea circulatiei sangelui.

Otetul de mere este bun si pentru par. Te ajuta sa-l ingrijesti si sa-l descurci. Pentru a evita ruperea firelor de par sanatoase, atunci cand ai parul incurcat, este de ajuns sa va clatiti parul cu apa amestecata cu otet de mere, dupa ce il samponati. Acidul acetic din otet va va indeparta rezidurile, va descurca parul si va oferi stralucire parului.

Te ajuta sa scapi de matreata. Ca si in cazul de mai sus, un amestec jumatate apa/jumatate otet de mere care se maseaza pe scalp, inainte de samponare, ajuta la eliminarea impuritatilor din par si implicit a matretei. Mai mult decat atat, otetul de mere poate fi amestecat direct cu samponul folosit pentru efecte mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>