Epilare definitiva la Kalessandra Center

De ce Kalessandra Center?

Deoarece dragostea frumusetii este un gust, dar crearea frumusetii este o arta.

Centrul Kalessandra a fost special conceput sa dea contur frumusetii si sa-i aduca personalitate, intr-o atmosfera armonioasa si relaxanta.

DSC_8391

Toamna deschide sezonul epilarii definitive, iar daca iti doresti o piele fina pentru mai multa vreme, e timpul sa actionezi!

21398

Epilarea definitiva, este cea mai moderna si eficienta metoda de inlaturare a parului nedorit de pe suprafata corpului. Ea se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, avand scop estetic sau terapeutic (foliculita, hirsutism etc).

SPL Or-Light este cel mai puternic, mai rapid si mai lipsit de durere aparat de epilare definitiva existent in prezent pe piata, iar la Kalessandra Center, gasiti acest serviciu la preturi foarte avantajoase. Pretul per sedinta pentru Mustata/Barbie 70 lei, Axila 130 lei, Inghinal total 225 lei. Pentru celelalte zone nu ezitati sa ne contactati! 

Super oferta: 2 sedinte epilare definitiva SPL Or-Light la pret de una!

Valabilitate oferta 28.10.2014-05.11.2014

KALESSANDRA CENTER Kalessandra Center

Str. Mihail Sebastian, nr.130

Tel: 0726.470.470

Program:Luni-Sambata 09.00-21.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>