Exercitiile Callanetics

 

Daca aveti deja o conditie fizica buna, atunci exercitiile Callanetics sunt solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Exercitiile Callanetics au fost inventate de americana Callan Pinckney, care le-a creat pentru a scapa de durerile de spate si de genunchi.

Ea a descoperit nu numai ca durerile au disparut, dar si faptul  ca exercitiile i-au remodelat corpul. Un antrenament de Callanetics este foarte solicitant, dar si eficient, pentru ca slabesti, nu neaparat in kilograme, ci in centimetri.

Exercitiile Callanetics sunt mai ample decat aerobicul si ajuta in cazul articulatiilor dureroase si al problemelor spatelui. Aceste exercitii tonifica muschii in profunzime si modeleaza silueta. Rezultatele apar inca din primele doua saptamani, cand te vei bucura de o mai buna flexibilitate.

Exercitiile Callanetics sunt niste exercitii care se executa foarte lent, se pune accentul pe corectitudinea exercitiului, si nu pe cantitatea numarului efectuat.

exercitii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>