Fioterapeutul

78954

 Fioterapeutul-  este o persoana specializata in tratamentul afectiunilor si mentinerea sanatatii prin folosirea plantelor medicinale.  El aplica fundamentul fitoterapiei, care considera ca sanatatea este rezultatul unui echilibru al organismului in intregul sau si al interactiunii cu mediul inconjurator. De ce o interactiune cu mediul inconjurator? Pentru ca descoperirile stiintifice din ultimii ani au aratat ca un numar tot mai mare de boli se dezvolta pe fondul scaderii sistemului imunitar, devenit din ce in ce mai slab din cauza poularii, a rafinarii excesive a unor alimente si a hipermedicatiei.

 Fitoterapia- se apleaca mai intai si inainte de orice asupra cauzei raului si abia apoi asupra simptomelor, bolile fiind considerate un advertisment , un semn al dizarmoniei. Fitoterapia acorda o importanta deosebita necesitatii de crestere a autorezistentei organismului pentru a neutraliza astfel cauzele disfunctionarii aparute si pentru a ajuta corpul sa-si restabileasca armonia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>