Fond de ten Vichy Normaderm Teint

vichyySpecial conceput pentru tenul cu probleme, Vichy Normaderm Teint acopera imperfectiunile, matifiind si uniformizand tenul, fara a lasa aspect de masca.

O formula exclusiva care combina 2 actiuni:

- Acţiune anti-aglomerare: pigmentii fini sunt conceputi pentru o distributie uniforma pe piele. Fondul de ten se aplica uşor, fara efect de aglomerare.

- Rezistenta crescuta: avand o proportie considerabila de agenti volatili, ajuta la evaporarea elementelor grase ale texturii. Mai lejer, fondul de ten nu este deci destabilizat in contact cu excesul de sebum, asigurand astfel tinuta si finisajul mat si catifelat timp de 8 ore.

Formula sa imbogatita cu Zincadone A, un ingredient activ tonifiant, reduce vizibil imperfectiunile, fara efect de incarcare, avand efect benefic asupra sanatatii pielii dumneavoastra.

Perfect uniformizat, tenul dumneavoastra este matifiat, proaspat si cu un aspect natural pe toată durata zilei.

Formula sa hipoalergenica, imbogatita cu apa termala Vichy, a fost testata pe piele sensibila. SPF 20.

Non-comedogenic.

Nu usuca tenul.

O textura blanda, care acopera fara sa blocheze porii, oferind o senzatie de lejeritate si siguranta timp de 8 ore.

Disponibil in 4 nuante.

Mod de folosire: Fondul de ten se aplica fie cu degetele, din centrul fetei, estompand spre extremitati, fie cu o pensula/burete pentru machiaj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>