Gogosarul, eficient pentru a proteja inima si nu numai!

Potrivit unor studii, gogosarul rosu este eficient in protectia impotriva bolilor de inima. Capsacina si flavonoizii din aceasta legume impiedica formarea cheagurilor de sange, fapt care duce la scaderea accidentelor vasculare si a atacurilor de cord.
Gogosarul, eficient pentru a proteja inima si nu numai!
Persoanele care se confrunta cu un nivel ridicat de colesterol, medicii ne recomanda deseori sa consumam ardei iute. Cu toate acestea, mai practic pentru unii si cu rezultate similare este gogosarul rosu crud.

Petele de pe piele pot fi estompate prin consumul sucului de gogosari, daca acesta este consumat timp de patru-cinci saptamani cate 100 mg in fiecare zi.

Cea mai de pret proprietate cu care au fost binecuvantati gogosarii ar putea fi considerata cea antioxidanta. Legumele contin unele substante aflate pe lista celor care lupta impotriva cancerului de prostata, dintre care mai cunoscut este betacarotenul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>