Gomaj oriental cu Yves Rocher

Putem define gomajul ca un procedeu cosmetic prin care se indeparteaza suprlusul de celule keratinoase accumulate la suprafata pielii. Gomajul se poate face atat pe piele cat si pe corp. Beneficiile sunt numeroase. Pielea devine mult mai fina si mai supla, se regenereaza mult mai usor.

Exista foarte multe tipuri de gomaj, unul din ele fiind gomajul oriental sau gomajul Hammam de la Yves Rocher.

Ritualul Hammam-ului reprezinta una dintre cele mai vechi traditii de frumusete din lume si o latura importanta a culturii marocane, caracterizata de relaxarea simturilor si de starea de bine ca arta de a trai.

La baza acestui ritual stau proprietatile nutritive ale uleiului de argan, considerat cel mai rar ulei din lume si secretul superm al frumusetii orientale. Uleiul se obtine printr-un procedeu special, al carui secret ancestral este cunoscut de femeile marocane, care il extrag in mod artizanal. Bogat in Vitamina E si steroli, polifenoli, squalene, Omega 9 si Omega 6, uleiul de argan a revolutionat universul produselor cosmetice datorita proprietatilor antioxidante deosebite.

Gama Tradition de Hammam de la Yves Rocher aduce aceasta experienta unica in casele dumneavoastra, printr-o serie de produse care curata, catifeleza si hranesc pielea in profunzime, pentru recrearea unui ritual de infrumusetare a trupului si relaxare a mintii. Inspirate din experienta ultra-senzoriala a Hammam-ului, produsele din aceasta gama au la baza uleiul de argan, supranumit si “aurul lichid al Marocului”.

Gomajul exfoliaza delicat pielea, decongestioneaza porii si elimina excesul de sebum si impuritatile. Ten este curatat in profunzime, iar pielea este perfect curata.

Gomajul oriental asociază uleiul de argan biologic şi delicateţea argilei marocane cu proprietăţile exfoliante ale pudrei din sâmburi de argan. După masaj, clătiţi, iar pielea dumneavoastră îşi va recăpăta delicateţea irezistibilă şi revigorarea.

 

gomaj1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>