Gomajul: secretul pielii fine

gomaj cafea

Gomajul reprezinta unul dintre cele mai eficiente procese de infrumusetare. Ajuta pielea sa isi recapeta elasticitatea si o lasa fina si catifelata.
Un gomaj cu produse naturale este perfect pentru orice tip de piele.

 

Gomajul cu malai

Este extrem de eficient si ajuta la eliminarea celulelor moarte. In 500 ml de apa se va fiebe o mana de flori de tei. Cand apa scade se vor adauga 3 linguri de malai. Compozitia se va lasa la racit, apoi se va masa usor pe intreg corpul, inclusiv pe ten.

 

Gomaj cu miere si zahar brun

Este recomandat in special pentru tenul normal. Doua linguri de miere amestecate cu doua linguri de zahar brun se vor masa usor pe ten si bust. Gomajul va fi indepartat cu apa calduta. Exfoliaza eficient pielea si ii reda finetea.

 

Gomaj cu zahar pudra

Pentru pielea sensiblia este recomndat un gomaj mai bland. Intr un vas mic, se vor aduga ulei de masline si cateva linguri de zahar pudra . Amestecul va fi aplicat pe intreg corpul prin miscari usoare si circulare. Va fi indepartat cu apa calduta.

 

Gomaj cu zat de cafea

Gomajul cu zat de cafea  elimina celulele moarte si combate celulita. Peste aproximativ  50 de grame de zat se vor turna doua lingurite de ulei de masline. Amestecul va fi aplicat prin miscari circulare pe intreg corpul. Se va insista asupre zonelor cu celulita. Se va indeparta prin jeturi de apa calda, alternand cu apa rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>