Hidratare cu fiolele cu colagen Aslavital!

produs1Pentru ca tenul nostru este afectat, în timp, de factori precum mediul poluat, stresul sau oboseala, Farmec a lansat Fiolele cu Colagen din gama ASLAVITAL Mineralactiv. Acestea hidratează si tonifica pielea, ajutand la pastrarea aspectului tanar si sanatos al tenului. Contribuie, in acelasi timp la atenuarea ridurilor.

Fiolele cu Colagen din gama AslaVital MineralActiv au fost concepute special pentru ca persoanele de peste 25 de ani să aibă o alternativă reală de îmbunătățire a stării tenului. Sunt potrivite pentru tenul sensibil și au un efect intensiv de hidratare, contribuind și la atenuarea vizibilă a ridurilor fine. Mai mult decât atât, datorită complexului unic de colagen, ulei de orez, acid ferulic, argilă naturală și extract organic de goji, tratamentul cu fiole de colagen are efecte puternice de energizare a pielii și celulelor, regenerează și tonifică pielea, protejând împotriva stresului oxidativ.

În același timp, complexul unic argilă naturală 100% – extract organic ecocertificat de goji energizează și regenerează pielea, hidratând-o și tonificând-o in profunzime. De asemenea, datorită Complexului Ferulan, alcătuit din ulei de orez și acid ferulic, fiolele cresc gradul de protecție al tenului împotriva stresului oxidativ.

Fiolele cu Colagen se folosesc dimineața și seara, aplicându-se prin masaj ușor pe fața proaspăt demachiată. Pentru rezultate de durată, se recomandă folosirea împreună cu crema de întreținere zilnică din gama ASLAVITAL Mineralactiv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>