Honey Bronze Shimmering Dry Oil – The Body Shop

honey bronzeHoney Bronze Shimmering Dry Oil de la The Body Shop este un ulei usor pentru corp care ofera un aspect bronzat de culoarea mierii si stralucire pielii, fara a lasa urme grase. Are particule sidefate pentru corp.

Contine miere si ceara de albine. Stupii sunt confectionati manual din bambusul care creste salbatic, iar mierea este extrasa din faguri si filtrata tot manual, inainte de a i se face testul de calitate. Aceasta metoda traditionala de apicultura promoveaza sanatatea si rezistenta albinelor, descurajand exploatarea forestiera. Formula hidratanta mai contine vitamina E si ulei din nuca braziliana din Peru.
Se aplica pe corp cu miscari circulare evitand contactul cu hainele, dupa care se spala mainile. Este nevoie de o cantitate  mica pentru a acoperi tot corpul.
Pentru o mai buna aderenta si un aspect perfect al pielii, indepartati celulele moarte cel putin de doua ori pe saptamana cu exfoliantele pentru corp, apoi hidratati pielea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>