Imbunatateste-ti acuitatea vizuala natural

miopieMiopia este un viciu de refractie ce presupune vederea neclara la distanta. In timp ce unele persoane se nasc cu miopie, aceasta poate sa apara de-a lungul timpului datorita mai multor factori cum ar fi: statul prea mult la televizor, la calculator sau cititul.
Cel mai des intalnita este miopia mostenita. Copiii ai caror parinti sunt miopi au sanse foarte mari sa sufere de miopie.
Pentru a corecta miopia, medicii recomanda purtarea ochelarilor de vedere, lentile de contact sau prin interventii chirurgicale.
Va prezentam mai jos variante alternative de imbunatatire a acuitatii vizuale:
1.Afinele si coacazele
Fructele se consuma zilnic in cantitati de pana la 500 grame. Din frunzele de afin se obtine un macerat: amestecati cate 2 lingurite de produs la 500 ml apa rece si consumati doua cani pe zi.
2.Maceratul de dafin
Acest macerat se obtine astfel: amestecati 2 lingurite de frunze uscate maruntite cu 750 ml apa rece si lasati la macerat cateva ore. Inainte de consum se strecoara. Se consuma de 3 ori pe zi.
3.Infuzia de corn
Se prepara astfel: se pun 2 lingurite de frunze de corn(cornus mas) in 250 ml apa clocotita, se lasa la racit si se strecoara. Dupa ce ati parcurs acesti pasi, licoarea este folosita pentru spalaturi oculare.
4.Consumul de germeni de grau, secara, spanac, salata verde, nuci

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>