Anca Turcasiu – Impreuna pentru Alexandra

Am surprins-o pe Anca Ţurcaşiu într-o perioadă foarte agitată, chiar legată de domeniul sănătate.

R. Doamna Ţurcaşiu, am vrea să ne spuneţi câteva cuvinte despre sănătate şi modul de viaţă?

A.T. Acum nu pot să mă gândesc la mine. Nici nu ştiu dacă este relevant. Aş vrea să stabilim împreună un lucru: Promit să facem un interviu amplu despre viaţă şi sănătate, însă după ce trecem de hopul cu Alexandra.

R. Vă referiţi la colegă dumneavoastră de liceu?

A.T. Da. După cum ştiţi acest lucru mă frământă foarte tare.

R. Care este situaţia actuală?

A. T. Am primit un sprijin din partea unei echipe de medici de la Viena, care a operat-o pe Alexandra cu succes. Din nefericire, nu am reuşit să achităm toate cheltuielile cu operaţia. Mai avem nevoie de cca 10 000 de Euro. Apelez la oricine şi la orice pentru acest obiectiv. Şi voi puteţi să ne ajutaţi promovând problema. Am convingerea că şi cititorii voştri, oameni care înţeleg cât de preţioasă este viaţa, ne vor ajuta. V-aş fi recunoscătoare.

AT facebook

Viaţa unui om este nepreţuită, dar uneori în cazuri excepţionale aceasta se rezumă la bani.

Anca Ţurcaşiu doreşte să îşi ajute fosta colegă de liceu să facă o operaţie în străinătate. Numele ei este Sfirlogea Maria Alexandra, consilier în psihologie la Colegiul Naţional “Grigore Moisil” din Bucureşti, o persoană care a ajutat şi de-a lungul timpului pe elevi cum să fie în primul rând  oameni.
Alexandra a fost diagnosticată cu metastaze osoase, boală ce se caracterizează prin acumularea de celule canceroase în interiorul osului, aceasta trecând prin dureri cumplite, greu e descris.

Dragi cititori, mai sunt necesari 10.000 de euro, bani pe care îi putem aduna din puţinul fiecăruia pentru a salva un om extraordinar. Contul este deschis la Banca Românească pe numele Sfirlogea Maria Alexandra:
Cont în LEI: RO11BRMA0999100068254434
Cont în EURO: RO11BRMA0999100068254628
Cont în USD: RO11BRMA0999100068255016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>