Kangoo Jumps- slabeste sanatos si frumos!

Kangoo Jumps este un mod sanatos de a slabi, care te energizeaza si iti confera o stare pozitiva. Comparativ cu alte sporturi, Kangoo Jumps este o metoda mai putin dureroasa de a scapa de kilogramele nedorite, in plus, te scapa de depresie! Acest sport poate fi practicat doar cu ghete speciale Kangoo Jumps, fiind o tehnica noua ce apartine aerobicului. Incaltamintea este prevazuta cu un sistem special ce reduce impactul cu solul. Procesul consta in sarituri ce ofera o stare de euforie.

 

 

KJ Powershoe zilver roze SE

De ce Kangoo Jumps?

Kangoo Jumps iti lucreaza toate grupele de muschi, accentul fiind pus pe muschii abdominali si pe fesieri. In plus, se arde un numar foarte ridicat de calorii datorita exercitiilor efectuate, studiile realizate arata ca se ard aproximativ 140-150 calorii in 10-15 minute.

  • Intareste coloana vertebrala si lupta impotriva osteoporozei. Persoanelor diagnosticate cu Spondiloza cervicala, le este interzis practicarea acestui sport.
  • Fortifica sistemul cardiovascular.
  • Sprijina pierderea kilogramelor si stimuleaza arderea de grasimi.
  • Tonifiaza intreaga musculature.
  • Combate stresul si depresia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>