Actrita Laura Voicu: “Recomand sportul si masura in alimentatie”

Ne-o amintim din comedia romantica “Ingerasii” sau telenovela “Iubire ca-n filme”, ambele difuzate la Acasa TV, ori din filmele regretatului regizor Cristian Nemescu. Actrita Laura Voicu este plecata “in lume” de mai multi ani, revoltata fiind de conditia actorului in Romania. Este intr-o permanenta cautare de sine si de pasiuni noi, pentru a uita dezamagirile traite in tara sa natala. Cunoscuta intre prieteni pentru nenumaratele diete pe care le-a urmat, preocupata de imaginea sa, am provocat-o la o scurta discutie despre “slabit”. Evident, am ajuns pana la urma, tot la actorie, asta pentru ca prima dragoste nu se uita niciodata.

e6sn89
Pentru tine, ca si actrita, aspectul fizic este foarte important. Stiu ca, la un moment dat, ai incercat aproape toate dietele…cand si cum a inceput povestea asta?
Ca femeie aspectul fizic este important, insa ca actrita este foarte important. Dietele au inceput la 20 de ani. Doar diete. In timp am invatat sa le cumulez cu sportul.

Cand ai realizat ca erai pe un drum gresit, ca unele sfaturi primite de la prieteni iti faceau chiar rau?
Dietele in sine nu sunt tocmai bune…. Imi amintesc foarte clar ca la 20 de ani am tinut o dieta atat de drastica incat am avut probleme de sanatate… si anume, glanda tiroida nu a mai functionat in mod normal. Si n-a fost un proces tocmai placut deoarece si astazi urmez tratament pentru a mentine glanda tiroida in limitele normalului.

Cum ai reusit sa scapi de “obsesia slabitului”?
N-am avut o asa zisa obsesie a slabitului, insa n-am procedat corect urmand cure de slabire drastice… Am incercat si incerc in continuare sa-mi mentin un corp sanatos si sa nu mai am nevoie de diete. Recomand sportul si masura in alimentatie.

Ce program de intretinere urmezi acum?
Programul de intretinere este sport, masaj, incerc sa mananc la ore fixe, consumul de fainoase redus, nu combin alimente ce contin carbohidrati cu cele ce contin proteine.
laura Voicu - Florica 02
Ce ai invatat din toate aceste experiente?
Din toate exprientele mele am invatat asa cum spunea si Shakespeare ca ,,Masura este cel mai mare bine,,.

Privind in trecut, ce sacrificii ai facut pentru actorie?
Sacrificiile au fost mai mari decat rezultatele pe care le-am avut in sine . Actoria in Romania ar trebui sa fie doar o pasiune, nu o profesie. O pasiune de weekend ca a zic asa.

Regreti ceva anume? Ce?
Regret timpul, anii mult prea mult alocati actoriei. Domeniul actoriei este discontinuu… nu este un domeniu foarte dezvoltat in Romania. Pauzele intre proiecte sunt ucigatoare uneori. Sau, cu alte cuvinte, in actorie este ca in iubire…este un act de iubire, de fapt….rareori apare si se si mentine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>