Mersul pe jos ne mentine in forma

plimbareMersul pe jos este modalitatea cea mai simpla pentru a ne mentine in forma!

Foarte multi oameni se confrunta cu cateva kilograme in plus, cu oboseala excesiva si stresul de zi cu zi. Nu toti oamenii aleg sa mearga la sala din diferite motive: costurile unui abonament, timpul limitat, reticenta, teama de a merge intr-un astfel de loc.

Unele persoane aleg sa faca sport pe cont propriu acasa sau sa tina diete care nu au prea mare efect. Insa la un moment dat renunta- motivatia dispare.

Va recomandam cea mai simpla metoda de a va mentine in forma: mersul pe jos!

Este la indemana oricui si nu presupune costuri, nu aveti nevoie de instructori ca la sala, nu trebuie sa alocati prea mult timp si nu este periculos pentru sanatate!

Iar beneficiile sunt numeroase! Aveti de mers cateva statii cu tramvaiul sau autobuzul in drum spre casa sau spre birou? Alegeti sa va plimbati in schimb! Veti evita in acelasi timp si aglomeratia din aceste mijloace de transport in comun. Mergeti pe jos cel putin 30 minute in fiecare zi si va veti simti mai bine!

Cu timpul provocati-va sa parcurgeti pe jos distante mai mari! Puneti-va muzica la casti si bucurati-va de cateva momente de liniste. Iar picioarele dumneavoastra vor lucra!

Beneficiile mersului pe jos: o viata mai lunga, scade riscul apartiei cancerului de colon si la san, scade riscul aparitiei diabetului, contribuie la tratarea insomniei, intareste sistemul imunitar, reduce nivelul stresului, da o stare de bine si de ce nu? Kilograme in minus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>