Ochelari Polaroid cu lentile polarizate

polarizate

Ochelarii cu lentile polarizate inseamna in primul rand protectie .

Lentilele polarizate reduc stralucirea soarelui cu o eficienta mult mai mare decat cea a ochelarilor de soare normali. Astfel de lentile au aplicat un strat special care ajuta vederea, oferind obiectelor o culoare si o forma mai clare.

Dar avantajul cel mai mare al acestor lentile e acela ca reduc efectul de orbire, problema pe care o intampinam atunci cand suprafetele sunt acoperite cu zapada, sau atunci cand in jur e o suprafata mare de apa.
Mai sunt multe alte situatii, soferii care conduc pe o sosea umeda, spre exemplu, pot fi orbiti de radiatia luminoasa reflectata de apa pe sosea, de aceea acest tip de lentile este recomandat celor care pescuiesc, sofeaza, biciclistilor, alergatorilor, etc.

Este esential a folosim o buna protectie pentru ochi importriva  reflexiilor nedorite.   Ochelarii cu lentile polarizante constituie solutia perfecta. 

Mai multe detalii aici

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>