Pentru doamna Rudeanu, lupta continua si are multe valente

Doamna Rudeanu s-a remarcat că fiind managerul ce s-a luptat din greu pentru redeschiderea spitalului de la Buftea. Deşi nu i-a fost uşor, a reuşit ce şi-a propus. Acum are alte obiective. Am realizat un scurt interviu cu domnia sa.

Cum merg lucrurile în Sănătate?
Că în România. Când crezi că au intrat pe un făgaş normal, mai apar unele lucruri.
Vă referiţi la legi, regulamente sau finanţare?
La toate. Şi la finanţare. Când credeam că s-a înţeles care sunt necesităţile şi ne-au deblocat unele sume necesare începerii unor lucrări strategice, apar fisuri de lucrări care nu sunt aprobate, deşi, în mod logic ar trebui să facă parte din proiecte. Încă ne luptăm cu Casa (n.r. Casa Asigurărilor de Sănătate) pentru a câştiga teren şi a ajunge acolo unde ne dorim cu acest spital.

Care este cea mai mare durere?
Că nu primim avizul pentru UPU (n.r. Unitatea de Primiri Urgenţe). Este extreme de necesară în contextual poziţie noastre geografice.
Să înţeleg că aceasta este cea mai mare luptă. În afară de aceasta, cu ce vă mai luptaţi?
Ne luptăm cu creşterea portofolului de aparatură şi echipamente şi cu renovarea exterioară a spitalului. După cum spuneam, câştigăm aţe puten, apoi trebuie să o luăm de la capăt. Nu dezarmăm. Am o ehipa de medici, personal medical şi nonmedical deosebită. Reuşim să ajutăm mulţi oameni şi asta ne motivează suplimentar. Am reuşim să utilăm toate saloanele şi ne mândrim cu recorduri de naştere.
Referitor la sănătate, ce le uraţi pacienţilor şi potenţialilor pacienţi?
Să nu aibă nevoie de noi. Iar, dacă, totuşi au, să aibă încredere în spitalul nostru. Nu-I vom dezamăgi. Multă sănătate! Sau, în stilul portalului dumneavoastră, 365 de zile de sănătate în fiecare an!

IMG_1235

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>