Preparati-va singuri sucuri

sucuri

Obisnuiti sa consumati sucuri din comert? Ar trebui sa stiti ca nu sunt cele mai sanatoase. Contin zahar in exces, conversanti, E-uri si multe alte adaosuri daunatoare.

Va propunem un remediu pentru stres, oboseala cat si adjuvant natural in tratamentul multor boli:  Sucurile naturale preparate in casa. Acestea va aduc un aport substantial de vitamine si minerale.

Daca doriti sa serviti fara pulpa, sau sub forma de shake, aceste preparate simple sunt extrem de delicioase si sanatoase!

Puteti realiza combinatii de orice fel. Pentru inceput, puteti folosi ce aveti la indemana. Aveti nevoie de un storcator de fructe sau un blender si legume si fructe proaspete.

In plus, daca nu reusiti sa va convingeti copiii sa manance fructe si legume, sucurile sunt raspunsul! Ei vor adora aceste sucuri naturale, pe care le puteti prepara impreuna cu ei!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>