Produsele de patiserie

pateu

Produsele de patiserie sunt bune consumate moderat si cu ingrediente precum faina integrala si zaharul brun. Aceste gustari au destul de multe de calorii incat sa poata aduce o crestere de greutate.

Multi romani aleg o gustare rapida la micul dejun. In meniul acestor persoane predomina produsele mai putin sanatoase, precum cele de patiserie. Argumentele lor sunt: lipsa timpului, gustul bun si mirosul care ii atrage.

Pe langa kilogramele in plus, grasimile hidrogenate folosite de cele mai multe ori in produsele de patiserie cresc riscul aparitiei bolilor de inima. Este recomandat ca daca nu puteti renunta dintr-o data la foietaje, macar sa le inlocuiti cu cele pe baza de grasimi nehidrogenate. Acestea se gasesc in unt si unele tipuri de margarina. 

Dar moderatia este regula de baza si in cazul acestora pentru ca au un continut caloric mare si consumate in exces pot duce la obezitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>