Rasul, benefic pentru sanatate

rasulSpecialistii afirma ca hohotele de ras sunt benefice pentru sanatate! Pe langa faptul ca ne binedispune, rasul aduce beneficii organismului, contribuie la intarirea sistemului imunitar, diminueaza durerea si reduce nivelul stresului!

Beneficii pentru echilibrul emotional

Rasul contribuie la echilibrul emotional al unei persoane. Persoanele care care rad zilnic sunt mai optimiste comparativ cu cele care nu obisnuiesc sa rada atat de des. De asemenea rasul reduce nivelul stresului, ajuta oamenii sa comunice mai usor intre ei si declanseaza eliberarea de endorfine, ce confera o stare de bine.

Beneficii pentru sanatatea fizica

Persoanele care rad mai des isi pot proteja de asemenea inima. Rasul stimuleaza fluxul sanguin, contribuie la imbunatatirea functiei vaselor de sange si scade tensiunea arteriala!

Rasul ne ajuta chiar si sa ne lucram muschii! In timp ce un om rade, muschii abdominali se contracta repetat, asemenea unei sesiuni de abdomene.

Un alt aspect foarte important, rasul contribuie la intarirea sistemului imunitar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>