Remedii pentru hidratare in sezonul rece

Odata cu venirea sezonului rece, a toamnei si mai tarziu a iernii, pielea noastra are nevoie de o ingrijire mai intensa. Pielea se usuca mai repede, e agresata de vant, frig si precipitatii.

Pe parcursul sezonului rece, cremele de fata, corp si maini trebuie sa fie nelipsite. In afara de produsele cosmetice pe care le puteti gasi in comert, exista si o gama foarte larga de remedii naturiste care ajuta la hidtratare.

Uleiurile naturale sunt cele mai recomandate. Probabil ca cel mai indemana ulei, pe care toti il avem acasa, este uleiul de masline. Aplicat pe corp imediat dupa dus, cat porii sunt deschisi, uleiul de masline iti va hidtrata corpul in profunzime.

De asemenea, si uleiurile de argan, de cocos, de samburi de struguri si cel de avocado pot face minuni pentru pielea ta, deoarece sunt renumite pentru puterea lor de hidratare si pe deasupra sunt si antioxidante.

Pentru a proteja tenul de frig, puteti folosi o mască dintr-un sfert de banană pisată, un ou, o linguriţă de miere şi una de caimac de lapte. Se lasă să acţioneze 15 minute, apoi se îndepărtează cu apă călduţă. Mierea este ideală şi pentru buzele uscate, dacă le ungi seara şi laşi mierea să acţioneze peste noapte.

De asemenea este foarte important sa ne hidratam organismul cu multe lichide, sucuri naturale de fructe si multe ceaiuri. Spor la hidtratare!

hidratare rece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>