Renunta la fumat!

Obicei nesanatos, cu impact asupra organismului dar si asupra infatisarii, fumatul pare a fi un viciu de care putini se pot desprinde.

Fumatul este un important factor de risc in dezvoltarea a diverse afectiuni pulmonare, insa afecteaza mult mai multe organe interne. Cauzeaza boli ale sistemului circulator, boli de stomac, boli ale inimii si ale sistemului nervos central si poate afecta fertilitatea, efecte mai putin cunoscute fumatorilor.renuntarea-la-fumat-2

Fumatorii arata, in general, cu cinci ani mai batrani decat cei care fumeaza si asta se datoreaza in mare parte fumului de tigare. Pielea isi pierde elasticitatea si se deshidrateaza, devine mai aspra si ridurile devin mai inguste si adanci. Sa mai precizam si mirosul foarte neplacut pe care il emana fumatorii?

Din ce in ce mai multi oameni se lupta cu aceasta dependenta, lupta care necesita deosebit de multa vointa, multa miscare, un regim de viata sanatos si inlaturarea pe cat posibil a tentatiilor si din ce in ce mai multi oameni reusesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>